cappuccino

Våra lediga tjänster

Kockar och Souschef

Souschef och kockar sökes till vårt team. Gärna erfarenhet av det italienska köket, pasta, anti pasta, stenugnsbakade pizza, sallader och tapas. Svenska och Engelska talas i köket.

Cappuccino Bistro & Bar har renoverats och byggts ut, och har blivit uppgraderat till en restaurang och bar med splitter nya top of the line kök.

Vår ambition är en resa i italienska matkulturen av klassiska rätter men också nytänkt i dagens sätt av att umgås och äta.

Vi ska återskapa denna populära mötesplats i Göteborg med stans bästa uteservering i solläge under hela dagen.

Här ska bli det självklara hänget i Göteborg med god mat, spännande viner från Italien, drinkar som en Bellini eller Rossini på en solig uteservering eller en flaska Barolo till en underbar pasta pomodorino, eller bara en enkel Menabrea i solen.

Vill du vara med på denna resa och är intresserad av det italienska köket?

Du får en trygg solid arbetsgivare som vill skapa en go arbetsmiljö med ett team som har roligt tillsammans med utvecklingsmöjlighet.

Givetvis är vi kollektivanslutna och lön kommer vi överens om -man ska vara nöjd med sin lön mot prestation.

Vi är en koncern som idag satsar stort på bra lägen med en genuin historia, där vår kärlek till historien, möten, mat, dryck och musik som ingredienser för att skapa det sköna mötet.

Välkommen till www.ranebjorks.se för att läsa mer om oss.

Skicka din ansökan till: info@villabelparc.se

Eller ring Percy Ranebjörk 0706-244491